Koop uw auto bij Korterink:

Prijs
Bouwjaar

150 auto's te koop bij Korterink

  • Erkend dealer
  • 100% klanttevredenheid
  • Vertrouwde kwaliteit

De auto of bedrijfsauto die het beste bij je past, koop je bij Autobedrijf Korterink!

Geen zin in een lange zoektocht naar de juiste auto? Stop dan met het auto zoeken op honderden websites en start deze tocht enkel nog bij Autobedrijf Korterink. Wij bieden diverse nieuwe auto’s en occasions aan in allerlei categorieën. Alle vertrouwde merken ziet u terug in ons ruime aanbod. De mooiste modellen van Škoda, Suzuki, Toyota en Ford kunt u hier terugvinden in alle bekende uitvoeringen. Bent u heel specifiek op zoek naar een bepaald type model? Neem dan contact met ons op. Wanneer wij een dergelijk model in ons assortiment ontvangen, zullen wij hierover spoedig contact met u opnemen.

De bedrijfswagenspecialist in de regio Zwolle en Meppel

Bij Autobedrijf Korterink vindt u de juiste kennis en ervaring op het gebied van bedrijfswagens in ruime mate. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor een ruim aanbod van bedrijfswagens. Wij regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Wij adviseren u graag!

Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Korterink?

Iedere auto op onze website is eveneens aanwezig in onze fysieke showroom in Rouveen. U vindt onze ruim opgezette showroom aan de Oude Rijksweg 510, direct aan de A28 op 10 minuten van Zwolle. Als een van onze bedrijfswagens uw interesse heeft gewekt, kunt u deze uiteraard bij ons komen bekijken in de showroom, met of zonder afspraak. Ook is het mogelijk om een afspraak voor een proefrit aan te vragen. Loop gerust eens binnen in onze showroom, bekijk onze collectie personen- en bedrijfswagens en drink een lekker kopje koffie. Mochten wij u ergens mee van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dit graag!