Diagnose specialist

Steeds meer auto’s zijn met steeds meer technieken uitgerust. Fijn voor het comfort, maar het maakt storingen wel ingewikkelder. Wij hebben een diagnose specialist in de werkplaats die gespecialiseerd is in deze complexe storingen. Wij investeren continu in de kennis, techniek en apparatuur die het mogelijk maken deze diagnoses te stellen. Daarbij kunnen we de auto uitlezen, storingen lokaliseren en (complexe) storingen repareren.

Storingsdiagnose

Het stellen van een storingsdiagnose gaat veel verder dan het uitlezen van een auto. Onze gecertificeerde specialist licht uw auto met specialistisch meet- en testapparatuur door op mogelijke defecten. Deze metingen vinden plaats in de werkplaats, maar kunnen indien nodig ook rijdend worden uitgevoerd. Als we een oplossing hebben gevonden zullen we contact met u opnemen en overleggen welke vervolgstappen we zullen nemen. Indien gewenst kunnen we het probleem gelijk herstellen zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kunt. We zullen altijd eerst toestemming vragen voor we de reparatie uitvoeren.

Vervangend vervoer

Heeft uw auto een storingsdiagnose nodig waarbij we de auto langere tijd in de werkplaats nodig hebben en heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig? Autobedrijf Korterink heeft verschillende vormen van vervangend vervoer ter beschikking. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Het oplossen van storingen in elektrische auto’s is een vak apart. Daarom hebben we bij Korterink de juiste cursussen en trainingen gevolgd en zijn we gecertificeerd om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren aan elektrische auto’s. Zo kunnen we u ook bij een storing in uw elektrische auto snel, deskundig en verantwoord helpen.

Korterink helpt je graag bij het stellen van de diagnose en het oplossen van het probleem. Zelfs voor de nieuwste auto’s met een voertuigdiagnosesysteem of on-board diagnosesysteem heeft autobedrijf Korterink een breed spectrum aan gereedschap, test- en diagnose-apparatuur beschikbaar. Hiermee kan een virtuele diagnose met één druk op de knop gegeven worden en kunnen alle noodzakelijke maatregelen uitgevoerd worden.