Onderhoud bij Autobedrijf Korterink

Een veilige en betrouwbare auto? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Wie kiest voor de werkplaats van Korterink, weet zeker dat de auto in goede handen is. Wij bieden fabrieksonderhoud volgens de hoogste eisen, kennen uw auto door en door. En werken met perfect passende originele onderdelen. Dat zijn de voordelen van Autobedrijf Korterink!

 

Officieel Suzuki-dealer
Erkend Škoda-servicedealer
Toyota service
Ford Service

Kleine beurt

Heeft uw auto een kleine onderhoudsbeurt nodig? Kom dan langs bij Autobedrijf Korterink. Wij zijn officieel en erkend service dealer van Škoda, Toyota, Ford en Suzuki. Tijdens de kleine beurt zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft en wordt de auto op verschillende essentiële punten nagekeken. We vervangen de motorolie en het oliefilter, controleren de remschijven en remblokken op dikte en vullen alle vloeistoffen aan wanneer dit nodig blijkt.

Grote beurt

Een grote beurt nodig? Tijdens de grote beurt inspecteren wij uw auto uitgebreid volgens fabrieksvoorschrift, zo ook de distributieriem. We vervangen de olie en het oliefilter en controleren de remschijven en remblokken op dikte. Tot slot zullen we uw auto uitlezen en controleren we alle vloeistoffen en vullen ze aan waar nodig.

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

Uw auto heeft de eerste kleine service nodig na 15.000 kilometer, of na maximaal 1 jaar. 2 jaar later, of bij 45.000 kilometer is hij weer aan de beurt. Ook daarna heeft hij iedere 30.000 kilometer, of om het jaar, weer een kleine onderhoudsbeurt nodig. Tussen elke kleine beurt, dus bij bijvoorbeeld 30.000 en 60.000 kilometer, heeft uw auto een grote beurt nodig.

Een grote servicebeurt is nodig na 30.000 kilometer of maximaal 2 jaar. Daarna is hij 2 jaar later, of bij 60.000 kilometer toe aan de tweede grote beurt. Het kan dan zijn dat er extra werkzaamheden nodig zijn. Denk hierbij aan het vervangen van de bougies, het interieur en het brandstoffilter. Ook na de tweede beurt is hij elke 30.000 kilometer, of om het jaar, weer toe aan een grote beurt. Tussen elke grote beurt, dus bij bijvoorbeeld 15.000 en 45.000 kilometer, heeft uw auto een grote beurt nodig.