Schadeherstel door Korterink Autoschade in Rouveen

De zorg voor persoonlijk letsel staat natuurlijk voorop. Vervolgens verdient de schade aan uw auto de nodige aandacht zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Autobedrijf Korterink in Rouveen ontzorgt u van A tot Z. Autoschade is per slot van rekening al vervelend genoeg! Ons team met professionals staat daarom voor u klaar om de schade zo snel en goed mogelijk te repareren.

Autobedrijf Korterink is FOCWA Eurogarantbedrijf

Wist u dat Korterink lid is van FOCWA, de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven? Daarnaast beschikken wij over het aanvullende keurmerk van FOCWA Eurogarantbedrijven én zijn we voorkeur schadehersteller voor Univé en Achmea. Maar wij repareren voor veel meer verzekeringsmaatschappijen; van klein tot groot!

Voordelen om uw schade bij Korterink Autoschade te laten maken

  • U krijgt vervangend vervoer;
  • U heeft gegarandeerd vier jaar garantie op alle carrosseriedelen;
  • U heeft garantie op de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Wij verzorgen de administratie voor u.

Snel, veilig en vakkundig

Zo snel mogelijk, veilig en vakkundig uw autoschade laten herstellen? Korterink Autoschade zorgt ervoor dat alles soepel geregeld wordt. Oók met de verzekering en mét vier jaar garantie.

Heeft u schade en wilt u dat uw auto vakkundig wordt hersteld? Plan een afspraak in of bel direct met onze schadeherstel afdeling via T: 0522 – 29 13 46

Maak een afspraak

Praktische informatie

De meest gestelde vragen over dit onderwerp. Nog niet gevonden wat u zoekt?
Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag!

  1. Vul samen het Europese schadeformulier in.
  2. Noteer gegevens van getuigen.
  3. Maak foto’s van de aanrijding.
  4. Noteer gegevens van de verzekering van de tegenpartij.

Indien jouw voertuig conform de FOCWA kwaliteitsnormen wordt hersteld, houdt dat in dat naast de 4 jaar garantie op schade en ruitherstel ook de fabrieksgarantie wordt overgenomen op de delen die aan jouw voertuig zijn hersteld. Meer over FOCWA garantie en de voorwaarden lees je in de algemene en garantievoorwaarden.

Meestal staat in de polisvoorwaarden van de autoverzekering dat je binnen drie dagen na de aanrijding of ongeval de verzekeraar op de hoogte moet stellen. Je kunt wel alvast contact opnemen met Korterink Autoschade voor een afspraak voor reparatie.